Recepten

Op aanvraag versturen wij u graag een specifiek ijsrecept voor uw eigen unieke ijscombinatie, semifreddo of basis-mix.

Hieronder vindt u enkele van onze recepten. Sommige hiervan zijn in de vorm van een filmpje verduidelijkt. Om deze te bekijken klikt u gewoon op de link van het filmpje.

 

RECEPTEN:

Venesiana, een klassieker van Prodotti Stella. Op onderstaand filmpje is te zien hoe dit ijs wordt maakt:

Loading the player..

Ingredienten Venesiana: 1000 gr basismix compleet, 100 gr melk, 85 gr Yellow Cream, Stuffed Orange, Pure Cacaopasta.

 

Uniek recept voor Toffee-ijs gecombineerd met chocolade en een romige milkmou:

Filmpje

Ingrediënten uniek toffee ijs: 1000gr basismix, 100gr volle melk, 80gr Fleur De Toffee, Prestige Melk Chocolade Coating, Melk-Toffee Topping.

 

Recept voor Tiramisu met Marsala Florio Zabaione:

1000gr basismix, 100gr melk, 50gr Gelostella Tiramisù, 40gr Gelostella Zabaione Florio, 40gr Mascarpone Poeder. Strooi magere cacaopoeder over het ijs ter decoratie en voor de smaak.