Workshops en Evenementen

Beursen 2014

SIGEP

Gelato Solutions staat met haar eigen stand op Sigep van 18 tot 22 januari in Rimini.

U vindt ons in Hal C1 stand NR 175 bij de stand van Kälte Rudi.

Wij nodigen iedereen van harte uit gezellig even langs te komen wij hebben:

  • Een 24 baksvitrine gevuld met heerlijke smaken.
  • Als basis een 100% natuurlijke mix van Prodotti Stella met melk eiwitten en vetten vanuit Zwitsersland.
  • Wij tonen op dit evenement voor het eerst onze zeer luxe hoorntjes.
  • De sorbet mixxen zijn met de fruit Puree's van Chef's fruit gemaakt 
  • Drie vernieuwende Kookie smaken

 

Sigep internationale ijsvakbeurs

 

De IJsvakbeurs

Deze beurs vindt plaats bij onze collega groothandel Bake+  in Haaften aan de Hertog Karelweg 19.Om misverstanden te voorkomen de producten van Prodotti Stella en Cheff's fruit zijn alleen via Geato Solutions te verkrijgen in Nederland.

Op deze beurs tonen wij:

  • Het breedste assortiment van Prodotti Stella ooit is gepresenteerd in Nederland
  • Wereld primeur van de nieuwe Eccelenza Mediterraneo
  • De heerlijke vernieuwde Gianduia Amara
  • Drie vernieuwende Kookie smaken
  • Extra luxe hoorntjes
  • Chef's Fruit producten

Ontvang gratis entree en munten voor consumptie via de site: www.ijsvak.nl

 

Workshops

Momenteel hebben wij geen workshops in de planning staan. 

De afgelopen 2013 evenementen in Zaandam en Eindhoven waren een groot succes:

 

25-26 sept 2013. L'Arte Del Gelato

Op 25 & 26 september, van 10:30 tot 16:00 vindt er in het Bakery Institute te Zaandam de workshop "L'arte del Gelato" plaats.

Dit is een hands-on workshop voor bakkers en patissiers die willen kennismaken met koude patisserie. Tijdens deze workshop worden er ijstaarten, ijs op stok en monoporzione van semifreddo gemaakt. Wellicht verzorgt u hiermee vanuit uw bakkerij of patisserie deze kerst nog vele kerstdesserts!

 

 

8-9 okt 2013. Workshop IJstaarten maken en verkopen

Op 8 & 9 oktober vindt er in de Carpigiani University te Eindhoven een evenement plaats, specifiek gericht op het maken van ijstaarten met semifreddo als basis.

taart mistero latino

Er worden 3 soorten taarten gemaakt:
Tradizionele Troncheto, de moderne Mistero Latino
en een Speculaastaart.

Naast de uitleg over productie wordt er
volop aandacht besteed aan de commerciële
kant van de taart. Hierbij wordt vooral gedacht
aan promotie door middel van een nieuwsbrief
en Facebook, maar ook de presentatie en
prijsstelling komen aan bod.